Call us

Reclame,

Ongeadresseerde

Dit is de huis-aan-huisbedeling. Hiermee kan je een hele grote groep mensen bereiken en je boodschap in de kijker zetten. Dit zonder een specifieke doelgroep te kiezen. Hierdoor bereik je veel meer mensen en krijg je beter resultaten. Dus integreer dit zeker in je marketingcampagne en zo creëer je een campagne met een optimaal rendement.

Separaat

Wil je een hoge attentiewaarde en meer grip op jouw doelgroep? Dan is onze separate huis-aan-huis verspreiding de beste keuze. Jouw reclamedrukwerk wordt exclusief verspreid met onze nieuwe service, de geadresseerde postbezorging. Dit aan de hand van door de klant aangereikte adressenlijsten. Of op vraag van personen die dit willen. Dit kan per sector, BV alles van bouw, etc.

Exclusief

Je kan ook kiezen voor een exclusieve verspreiding waarbij jouw krant of folder in de bus valt, op een specifiek door jou gekozen (feest) dag BV, op jouw opendeur dag zelf etc. Op die manier kunnen de ontvangers zeker niet om jouw boodschap heen. Wil je met spoed een verspreiding inzetten? Zoals een rouw bericht dat kan ook.

Heb je vragen of wil je reclame versturen contacteer ons dan snel. We kunnen dan kijken hoe we u kunnen helpen.

edit afsluiten